Hieronder vindt u een overzicht van de standaardtarieven. Echter, elke situatie is anders en daarbij begrijp ik ook, dat u als klant misschien wel speciale wensen heeft. Neem voor een offerte op maat daarom altijd contact op met mij. Dat kan via contact@kapiert.nl of via 06 39712390.

 

Vertalingen

 

 

Beëdigd

Onbeëdigd

Minimumtarief

Duits – Nederlands en v.v.

€ 0,15 per woord

€ 0,13 per woord

€ 37,50

Russisch – Nederlands en v.v.

€ 0,17 per woord

€ 0,15 per woord

€ 40,00

→ alle prijzen zijn exclusief 21% btw

 

Redactie

 Heeft u zelf een vertaling verzorgd en wilt u deze laten controleren? Er zijn diverse mogelijkheden, startend vanaf € 0,03 per woord, exclusief 21% btw.

 

Op alle vertaal- en redactieopdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van het Nederlands Genootschap vanTolken en Vertalers (NGTV) van toepassing.

 

Taaltrainingen

 Wilt u een taaltraining helemaal gericht op uw bedrijf en branche? Dat kan! Samen met u bespreken we de mogelijkheden, waaruit een offerte op maat volgt.

De vraag naar taaltrainingen Goethe Duits neemt enorm toe. Deze taaltraining is voor zowel bedrijven als particulieren interessant en de ervaring leert dat iedereen zo zijn/haar eigen wensen heeft. Neem daarom contact op voor een offerte waarin rekening wordt gehouden met uw wensen.

 

Examentrainingen

 Voor één-op-één examentrainingen voor het voortgezet onderwijs geldt een standaardtarief van € 40,00 (vrijgesteld van btw) per klokuur. Bij een training vanaf 4 klokuren geldt een korting van 10%. In groepsverband is het minimumtarief € 25,00 per persoon, afhankelijk van de groepsgrootte. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Kapiert Vertaalbureau Taaltrainingen Examentraining Bijles Duits Russisch